Stage-Z

Maakt theater dat je raakt

Stage-Z i.s.m. De Witte Raaf

Ali & Nino

In deze nieuwe muziekvoorstelling van Theatergroep Witte Raaf maak je kennis met Ali & Nino. Ali wacht al jaren op een verblijfsvergunning. Nino komt naast hem wonen, zij is nieuw in de straat en is gefascineerd door alles wat anders is. Ali en Nino leren elkaar kennen en onderzoeken wie ze zijn. Terwijl zij steeds dichter naar elkaar toe groeien, drijft de wereld om hen heen ze uit elkaar. Want Ali’s ouders krijgen een brief van de IND. Ze moeten weg uit Nederland. Ali en Nino staan voor de keuze: doen wat iedereen wil en zich overgeven, of op de vlucht slaan door samen onder te duiken.

Na Romeo is op Julia & Leyla op Majnun maakt Theatergroep Witte Raaf met Ali & Nino opnieuw een voorstelling waarin de verhalen van twee personages met verschillende culturele achtergronden elkaar kruisen. Samen met het publiek verkennen ze de verschillen én overeenkomsten. Ze tonen aan dat ondanks de grote verschillen er toch ruimte is voor vriendschap, begrip en respect.

12 januari 2020 (première) Theater ZuidpleinRotterdam
10 februari 2020De KubusLelystad
23 februari 2020 Podium MozaïekAmsterdam
17 maart 2020Podium MozaïekAmsterdam

Over theatergroep Witte Raaf
De jeugdtheatervoorstellingen van theatergroep Witte Raaf zijn een lust voor oog en oor. Op aansprekende, komische en ontroerende wijze verbinden ze mythen en sagen met muziek van bekende (pop)muzikanten. Ze gebruikten in eerdere voorstellingen muziek van o.a. Eric Clapton, Johnny Cash, Queen en The Beatles. Zo worden grote onderwerpen en belangrijke klassiekers een feest voor de hele familie.

Meer informatie over Theatergroep Witte Raaf