Stage-Z

Maakt theater dat je raakt

Stage-Z i.s.m Het Zuidelijk Toneel, Lost Project en Stichting Nieuwe Helden

The Man Squad

In het verlengde van de voorstelling De Man Is Lam heeft theatermaker Lucas de Man vier jonge performers uitgenodigd voor ‘The Man Squad‘. Ivan Words (32), Rashif El Kaoui (29), Amro Kasr (27) en Tim van den Heuvel (29) maken met Lucas De Man een voorstelling met hun skills uit spoken word, theater en performance. De voorstelling is een vertolking van hun persoonlijke zoektocht naar het man-zijn, aangevuld met onderzoeksresultaten uit De Man Is Lam. Vanaf september 2017 tourt The Man Squad door het land, tijdens festivals, op scholen, bij bedrijven of op andere locaties.

Het project is een mix van spoken word, theater, lecture performance, poëzie en meer. Er wordt een gelaagde, verrassende performance gecreëerd die verschillende werelden en mensen verbindt en aanspreekt. Per duo treden de mannen op (in verschillende samenstellingen). Ze delen hun verhaal maar bevragen ook elkaar en het publiek over het man-zijn. Dit zorgt voor een interactieve voorstelling waarbij ze samen met het publiek de ingewikkeldheid van mannelijkheid vieren. Bij elke uitvoering treden twee van de vier mannen op, minimaal 30 minuten en maximaal een uur per duo. Dit kan op maat worden bepaald naar aanleiding van de wensen van organisatie/locatie.

The Man Squad is een productie van Stage-Z, Het Zuidelijk Toneel, Lost Project en Stichting Nieuwe Helden en is gesteund door het BNG Fonds.

Credits
Performers:               Ivan Words (32), Rashif El Kaoui (29), Amro Kasr (28) en Tim van den Heuvel (29)
Regisseur:                 Lucas De Man